Beoordelingen van Venezia Meppel

Recente recensies van Venezia Meppel

4 sterren na 87 reviews

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill besteld en echt prima voor elkaar. Bezorging ook zelfs nog voor geplande tijd. Dik tevreden. Volgende keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min te laat met bezorgen(doordeweekse donderdag) pizza harde randen en in geheel niet echt warm.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was nog lekkerder dan de vorige keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en kwaliteit!! En snelle bezorging

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit,snel bezorgd,vriendelijke bezorger,wij bestellen echt vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en ook nog warm. Wel jammer wanneer je de kip schotel hawaï besteld, zowel de kaas als de ananas erdoor heen gevlogen is en het dus niet in het gerecht zit.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ouderwets lekker heel anders dan Pizza van een Shoarmazaak of internationale pizzaketen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering spareribs perfect en de pizza's waren rijk gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige communicatie en geweldige ervaring omdat er iets was uitverkocht kom ik iets anders uitkiezen dat iets duurder was voor niks extra dus overal een geweldige restaurant

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was veel te laat. Een uur later dan afgesproken. Al het eten was koud. Smaak was wel goef

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ribeye was perfect, complimenten voor de chef.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst geweest na tip van mijn neefje spare ribs bestels jelemaal mee na zwolle gereden goed verpakt en bij thuis komst heerlijk gegeten spareribs scherp hadden wel wat scherper gemogen maar alles smaakte me heerlijk ga zeker weer heen vriendelijk personeel en eten was super

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is lekker eten we hebben er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Goede kwaliteit voor een goede prijs! Altijd zeer content mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed, en goed warm, snel bezorgd,

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw prima pizza’s. Helaas wel bijma een half uur te laat. Zeker aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snelle levering.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd erg tevreden, dit x helaas niet. miste de kruidenboter bij de brood met kruidenboter. En aangegeven geen champignons op de pizza. Zaten ze er wel op.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld bij Venezia. Pizza's waren weer heerlijk en zeer goed belegd!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10.24 bestelling geplaatst en email ontv. bezorging zal 17.15 zijn . 17.40 gebeld waar het eten blijft? antw. niks ontvangen maar zal het direct klaarmaken er zal met 5 min terug gebeld worden ,maar geen belletje .tegen 18.00 proberen te bellen maar krijg antwoordapp. 18.05 wordt eraan gebeld mét het eten en sorry .Dan 20.09 email Uw eten wordt 17.15 afgeleverd. 20.16 vraag recentie ,maar het eten was wel lekker en dat op onze trouwdag

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het begin super kwaliteit en bezorging, Laatste tijd elke keer bellen bestelling niet compleet geleverd! Of wordt gewoon Koud geleverd

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte drie kwartier te laat maar wel gratis drankjes gekregen. De spareribs en calzone waren uitstekend, evenals de salade en patat. Bezorger was ook heel vriendelijk.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een verkeerde bestelling, ik had nr 29 besteld maar kreeg nr 34. Dat was teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk en warm. Helaas wel dik 2 uur op moeten wachten. Ruim een uur na de verwachte bezorgtijd en nadat ik er achteraangebeld had. Had het idee dat ze de bestelling vergeten waren

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super goed voor elkaar hebben zelfs nog over voor vandaag

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en zeker genoeg prijs kwaliteit goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza. Bezorging precies op tijd. Waar voor je geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer pizza besteld bij Venezia. Was zeer goed gevuld en smaakte echt geweldig. Gaan we vaker doen😊

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw, niet heel veel smaak aan. Gaan we niet weer doen. Gemiste kans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam een half uur te vroeg. Ja te vroeg inderdaad. Aangegeven dat ik i.v.m gasten het eten om half 7 bezorgd wilde krijgen maar het was er al om 6 uur. Na een telefoontje is de bestelling opgehaald en om half 7 stond er een bezorger met een nieuwe bestelling! Heel netjes opgelost en het eten was voortreffelijk!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn geniaal, de friet een echte faal. Steenkoud helaas.. maar nogmaals: de spareribs zijn fantastisch!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd hier! Heerlijk eten en ze zijn royaal met bijvoorbeeld patat/aardappelschijfjes. Bezorging was mooi op tijd!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza 🍕 waren koud, bezorging was ruim een half uur te laat. Werd niets over gezegd..

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer een stuk minder dan anders. De pizza was lauw, en halverwege vrijwel koud...

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superaardige bezorger, en heerlijke pizza 😎

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza, rijkelijk belegd. Alles lekker warm, ook de patatjes nog lekker knapperig.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Goed warm en lekkere pizza’s

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 3 kwartier later dan aangegeven. Pizza's smaakte goed maar waren wel heel erg afgekoeld.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heel erg goed en vullend!! Het enige wat jammer is, is dat de bezorger me niet had gebeld dat hij er was. Dit had ik wel gevraagd bij de bezorginstructies..

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e x te laat en de laatste keer koud. Heel jammer. we waren zo tevreden. hopelijk word dit gauw opgelost

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ongelooflijk, zo lekker!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd Tevreden!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op de bestelling en koude pizza.. mjam 🤦🏼‍♂️

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, weer goed voor mekaar

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurde 2 uur voor me pizza er was 1ste keer bellen nemen ze op en zeggen ze u pizza is onderweg naar een half uur wil ik weer bellen om te vragen of meneer zeker weet dat me pizza onderweg is ? Maar word niet opgenomen 6x gebeld gespreid over een half uur maar geen gehoor. Na bijna 2 uur wachten eindelijk mijn pizza en 3 keer raden was die koud ook nog

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een half uur te laat, waardoor alles vrij koud

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het oversteeg al mijn verwachtingen! Heerlijke pizza, snelle bezorging, aardige bezorger 👍🏻

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s. Ze waren wel 20 minuten te vroeg. Gelukkig voor hun waren we net thuis.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg niet wat ik besteld had helaas. In plaats van doner kreeg ik kip stukjes die erg droog waren. Jammer. Bezorging was wel erg snel.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 dagen diaree gehad de hele familie en een keer een vlieg tussen mijn pizza verder had ik extra topping van doner wat er niet op zat maar als dit het enige is verder smaakt het prima en snelle bezorging

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, alleen jammer dat er in de pizza pollo een paar erg scherpe stukjes zaten en de kapsalon patat was wel heel erg gekruid met paprika kruiden. Verder heerlijk gegeten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn 3e x pizza online besteld en ik heb standaard dezelfde verwachtingen dus bedoel ik dat deze 3e pizza precies is bereidt als. pizza nmr 1 PIZZA SHOARMA SPECIAL. MET EXTRA'S. Bodem en topping 50/50 en dat eet ook fijn en nog steeds geen te harde rand Jammer dat de bezorger zó snel weer in de auto stapte en zn tip/ fooi niet heeft kunnen aannemen Wie nu zweert bij de pizza's uit de supermarkt is niet goed wijs Jammer voor Domino's goedkoopste pizza. Margarita vanaf 5€ bezorgt. voor 4.95 Dankbaar Venecia voor de gelijke prijs en gelukkig om de kwaliteit

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, en hele goede porties!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees, mooie porties en altijd op tijd!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima , goed warm en een flinke portie .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was iets later maar daar kregen we bericht van. Lekkere pizza. We gaan dit zeker nog eens doen!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

2e x in bijna 1 week pizza 🍕 en alle beide keren helemaal oké Niemand beloofd garantie maar IK blijf voorlopig bij VENEZIA bestellen Wat IK wil GROETEN en SUCCES VENEZIA Molenstraat INGRID EN KING vLa

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer top, mooie grote pizza's en perfect gebakken, we bestellen nog niet zo lang bij jullie maar tot nu toe altijd perfect. Ga zo door.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service heerlijke pizzas

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizza alles vers

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de site, perfecte communicatie m.b.t. voortgang bestelling en tijdstip van bezorging. Uiteindelijk snel bezorgd, prima verpakt, dus ook perfecte temperatuur. Heerlijk gegeten, zeer tevreden. Absolute aanrader !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit smaak en hoeveelheid in één woord Geweldig 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze mensen maken de meest geweldige pizza's Vroeg om een kadootje voor mijn dochter haar verjaardag. Gaf erbij wat fooi en ze verrasten ons met een bosje bloemen bij de pizza s. Kortom super service!! Meen het echt. Hier is pizza dag geen half belegde pizza maar gewoon vol zoals hij hoort! Geweldig!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak en temperatuur en bezorging stipt op afgesproken tijd

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren zeer goed! Pizza en patat daar en tegen waren niet goed, de patat was slap en koud en de pizza ook. Erg jammer, hadden er meer van verwacht helaas! Aangezien het zo slecht was hebben we het helaas moeten weg gooien... Super zonde. Hopen de volgende keer iets tegemoet te krijgen.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keuze toevoegingen beperkt

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Heerlijke pizza’s en op tijd bezorgd. Kortom een aanrader om hier te bestellen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's erg goed belegd! Patat niet slap dus lekker, top dus.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik besteld mixed grill met doner, geen shoarma. Denk om dat.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd Lekker eten Goed gevulde pizza's Zeer tevreden. Wij bestellen zeker weer

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide schotels waren heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Bezorging vriendelijk en correct.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige spareribs. De website is nog niet geheel op orde. De kennismakingsactie tot koningsdag wordt niet herkent waardoor op actiedagen teveel betaald moet worden. Het teveel wordt bij bezorging overigens keurig terugbetaald. Verder is er geen keuzeoptie voor aardappelschijfjes of friet.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en de bezorging was ook top

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste de cola en aardappels waren niet echt lekker en broodje was een pita had verwacht Turks brood

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating